Scheiden

Het leven kan soms anders lopen dan u had gehoopt. Als u heeft besloten om niet meer samen verder te gaan, kan dat problemen opleveren bij de afwikkeling. Als u samen niet tot de gewenste oplossing kunt komen, dan is het goed om te weten dat Noaber Notarissen gespecialiseerd is in bemiddeling of mediation.

Als u elkaar los moet laten, wilt u ook financieel ieder uw eigen weg kunnen gaan. Wat u samen had wilt u verdelen, zowel de bezittingen als de schulden. Maar voor de verdeling van schulden is het akkoord van schuldeisers nodig. Wij kunnen u daarbij helpen.

Heeft u een eigen huis of ander onroerend goed, dan maken wij voor u een zogenaamde “akte van verdeling” en gaan we de nieuwe situatie ook in het kadaster vastleggen. Soms kan een winstdelingsregeling uitkomst bieden.

Niet alleen de verdeling, maar ook over eventuele kinderen, huisvesting en pensioenen moeten afspraken worden gemaakt. Moet er alimentatie betaald worden voor elkaar of de kinderen? Het team van Noaber Notarissen helpt u met het maken van een ouderschapsplan.

Mogelijkheden
  • Mediation
  • Opstellen van een convenant
  • Denkt u eraan om uw testament aan te passen?
Offerte aanvragen
Brochures
Heeft u vragen?

Bel dan met ons. Wij helpen u graag met het beantwoorden van alle vragen.