Bij normale prijsopgave voor volledige dienstverlening door Noaber notarissen is de genoemde prijs is in principe “all in”, onder andere inclusief maximaal viermaal personalia-onderzoek. Wij gaan daarbij uit van de gemiddelde prijzen die in de omgeving worden gehanteerd voor vast omschreven diensten. Je betaalt dus altijd een eerlijke prijs.

Vaste zaken verzorgt Noaber notarissen voor jou voor vaste, lage kosten. Heb je een oplossing op maat nodig, dan bieden wij je een passend tarief. Met speciaal voor jou gevonden oplossingen, verdien je die kosten ruimschoots terug.

Meerdere, met elkaar samenhangende akten op basis van één advies zijn voordeliger dan meermalen losse dienstverlening.

Wil je een notarieel standaardproduct bestellen zonder advies? Onze webwinkel {Noaber Productnotaris biedt daarvoor de voordeligste oplossing.

De genoemde prijs van onze basisproducten zodanig samengesteld, dat deze te vergelijken is met prijzen van dezelfde basisproducten van andere notarissen, onder andere inclusief éénmaal personalia-onderzoek. Wij gaan daarbij uit van de laagste prijzen die in de omgeving worden gehanteerd voor basisproducten. Je betaalt dus altijd de scherpste prijs.

Voor de uitvoering van uw opdracht zijn wij voor een deel afhankelijk van de door jou aan te leveren gegevens en documenten, zoals een kopie van uw geldige legitimatiebewijs. Volledig en vlot aanleveren beperkt de kosten.

De kosten bepaal je daarmee zo ook zelf: confectie of maatwerk. Voor beide zijn Noaber notarissen met de webwinkel Noaber Productnotaris jouw notaris

Beste notaris,