Noaber notarissen helpt je vooruit met de juiste adviezen en de juiste documenten. Je geeft jouw vertrouwen en krijgt rechtszekerheid. Voor iedereen is dat belangrijk: zowel voor de bescheiden particulier als voor de grote zakenman. Soms is de inschakeling van de notaris verplicht, maar vaak ook alleen maar van praktisch nut.

Deze website laat je voor veel voorkomende transacties de essentie zien, waar de notaris voor jou het voordeel oplevert. Wil je precies weten wat je nodig hebt, maak dan een afspraak om het te bespreken. Kort en oriënterend – GRATIS – of helemaal voor jou op maat. Je bent welkom op onze kantoren in Vriezenveen en Den Ham.

Als hulpmiddel is een keuzeboom in deze website opgenomen, waarin je via ja/nee antwoorden uitkomt bij de gewenste akte of dienst. Je komt altijd ergens uit. Van daar uit kan je doorklikken naar de gewenste dienst. Van bepaalde diensten of combinaties kunnen standaardoffertes worden opgevraagd en deze zijn als “producten” te bestellen in onze webwinkel NOABER PRODUCTNOTARIS